CACHAPANDA

Aquest era un dinar típic de caçadors, desprès d’un mati caçant, a l’hora de dinar es trobaven tots per exhibir els seus trofeus, i com no degustar-ne alguns.



Ingredients:
Conill
Costella de porc
Llonganissa
Caragols
Bolets
Pebrot verd i roig
Albergínia
Patata
Espinacs
Tomata
Conyac
Ceba
All
Oli
Pebre
Sal

Elaboració:

En una paella es comença a fregir tota la carn, prèviament salada, abans de que la carn estigui cuita del tot, s’incorporen les patates a bocins (una mida gran ja que durant tota la elaboració del plat la patata anirà perden volum).
Tot seguit s’hi  afegeix els bolets, l’albergínia, els pebrots, la ceba, l’all, tot trossejat i la tomata, que quedi sofregit.
Rectificarem de sal e incorporarem el pebre, desprès ho cobrirem d’aigua, i afegirem els caragols amb un raig de conyac.
Desprès de fer xup xup una estona, li tocarà el torn als espinacs i llest per assaborir-ho.

Es un plat molt gustos, que ven segur us agradarà!
Els caragols, bolets i els espinacs són opcionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada