RECOMANEM


TREMENDOS és un grup de versions format per sis músics enèrgics i experimentats. Des de 1993 la filosofia del grup és ben clara: rock'n'roll i festa, MOLTA FESTA! Interpreten un repertori amb les millors cançons dels anys 70, 80, 90 i actuals, amb una important secció d'skà i sense oblidar els èxits més emblemàtics del rock català. Les ganes de gresca a dalt i a baix de l'escenari, el bon rotllo amb el públic i el fet que interpreten MÚSICA 100% en Directe fa que TREMENDOS s'hagi convertit en un grup de referència per al jovent i en una de les bandes més contractades. Un concert de TREMENDOS és un espectacle fresc, engrescador i ideal per a la millor Festa Major.

Segell de garantia de qualitat Música 100% en directe, concedit per Musicat - Músics de Catalunya. Diversos components de TREMENDOS formen part del grup de rock català THE COMPANYS, creadors de la banda sonora de l'exitosa sèrie de TV3 "Lo Cartanyà".


TREMENDOS es consolida com un dels grups de versions més contractats a Catalunya, i no és casualitat. A l’experiència musical dels seus components cal sumar-hi un directe fresc, molt ben rebut pel jovent, i una aposta important per aconseguir un directe d’alta qualitat de so i llum.
Les actuacions de TREMENDOS són imprevisibles: els músics baixen de l’escenari, conviden gent a pujar-hi... Interpreten un repertori amb els grans èxits dels anys setanta, vuitanta, noranta i actuals, des del l’skà més esbojarrat fins a les cançons més emblemàtiques del rock català. Compten amb el segell de garantia de qualitat Música 100% en Directe.

Per a aquesta temporada 2011 TREMENDOS ha preparat un nou web (www.tremendos.net) i un vídeo promocional que OROBITG Espectacles distribuirà als representants, oficines de management, agents de l’espectacle i Comissions de Festes d’arreu de Catalunya que ho sol·licitin.

Amb tots aquests anys d'experiència han compartit actuacions arreu dels Països Catalans amb grups punters com MClan, Celtas Cortos en quatre ocasions, Siniestro Total, Banda Bassotti, Els Pets, Los Sírex i els Mustang, Alaska, la Pegatina... 
La il·lusió i empenta del primer dia és la que continua viva en cadascun dels sis components: fer les coses amb empenta i  ben fetes. Aquesta temporada 2011, Tremendos seguiran amb la línia ascendent dels últims anys amb més de cinquanta concerts confirmats.
VERSIONS de: Fito y Fitipaldis, Celtas Cortos, Seguridad Social, El Canto del Loco, Los Rodríguez, Loquillo, Elvis Presley, U2, Ramones, Green Day, Obrint Pas, Els Pets, Sopa de Cabra, Sau, Lax'n'Busto, etc.
Per contractar Tremendos podeu accedir al web: http://www.tremendos.net/

1 comentari:

  1. Sempre que toquen prop de Lleida (i tinc peles) vaig a veure'ls.
    P.C.

    ResponElimina