PINTURA MAGNÈTICA

Fins ara, si volíem decorar les parets de casa nostra amb quadres, màscares, cartells o qualsevol altre element era necessari utilitzar, com a mínim, una xinxeta. D'aquesta manera, quan ens cansàvem de l'aspecte de la nostra llar i decidíem canviar les coses de lloc, ens trobàvem amb uns antiestètics forats a les parets. Ara, això no ens ha de preocupar, la nova pintura magnètica farà que ens oblidem d'aquest problema.

Aquest material suposa una revolució per les llars, oficines, empreses i sobretot, en les escoles.

Es tracta d'un nou producte que conté petites partícules de ferro fi, que afavoreixen l'acció de l'imant. S'ha d'aplicar abans de pintar la paret del color desitjat. Amb una mà serà suficient. Quan s'hagi assecat, aproximadament unes 4 hores després d'acabar, serà el moment de tenyir el mural de la tonalitat desitjada. No has de preocupar-te de que el color final pugui veure's afectat (enfosquit o esquerdat). La pintura magnètica no suposa cap inconvenient posterior a la seva aplicació. Més aviat, tot són avantatges: un cop utilitzada t'oblidaràs que cobreix les teves parets.

Gràcies a la utilització d'aquesta pintura podràs oblidar els forats, raions i d'haver d'utilitzar el trepant cada vegada que vulguis penjar qualsevol ornament a la paret. N'hi haurà prou amb que facis servir imants que suportin el pes dels objectes decoratius. A més, pots canviar l'aspecte de casa teva totes les vegades que vulguis sense haver de dissimular les imperfeccions o sense necessitat de tornar a pintar ja que els imants no deixaran empremta en el mur.

5 comentaris:

  1. segur que no és tòxic...

    ResponElimina
  2. Hola anònim tot i no ser experta he rebuscat una mica i en principi diu que està elaborada amb pintura vinil acrílica base aigua i partícules de ferro, pel que resulta un producte no tòxic una vegada aplicat, amb el qual cal considerar les mateixes precaucions que s'haurien de tenir amb qualsevol altra pintura acrílica durant l'aplicació.
    Així que, tu mateix-a!

    Salut.

    ResponElimina
  3. Què bo! M'encanta això. Miraré a veure si arriba a Tarragona també per poder comprar-lo, si no és molt car és clar ;) Bon dia!

    ResponElimina
  4. Quina passada! És una molt bona idea!
    Salutacions!

    ResponElimina