FESTIVAL DE MÚSIQUES DISPERSES PORTA A LLEIDA LES MILLORS BANDES DE FOLKLa ciutat de Lleida acollirà del 4 al 26 de març el Festival de Músiques disperses, en què participaran algunes de les veus més reconegudes del folk internacional, com els Valladolid Arizona Baby, la britànica Jacqui McShea i el català Roger Mas.

El festival, que tindrà com a seu el Cafè del Teatre i el pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, oferirà també la possibilitat d'escoltar a artistes com la cantant espanyola d'origen britànic Alosa Bentley, els catalans Animic i la formació nord-americana The Tree People, que oferiran a Lleida el seu primer i únic concert a Europa.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Lleida, Montse Parra, i el director del festival, Antoni Gorgues, han presentat avui aquest cicle, que arrencarà el 4 de març amb l'actuació d'Arizona Baby, un dels grups estatals de folk més destacats de l'escena independent.
Tant Parra com Gorgues han destacat que aquest certamen és un exemple de col·laboració pública-privada i que ha aconseguit fer-se un forat en la programació musical de la ciutat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada