HOMENATGE A EN MÀRIUS CARRETERO MIRANDA

Aquest any 2011 i el proper 2012 es faran un seguit d'actes d'homenatge a la figura de l'artista lleidatà Màrius Carretero.

La presentació del cicle s'iniciarà amb el concert "Musicolors": el dia 11 de març de 2011 a l'Auditori Enric Granados de Lleida, a les 21 h. Aquest concert és gratuït i  les persones assistents seran obsequiades amb un DVD Musicolors.

El concert “Musicolors” és una bella composició audiovisual on es mostren algunes de les aquarel·les d'en Màrius Carretero acompanyades al piano pel compositor lleidatà Antoni Tolmos. És una gran ocasió per gaudir de la pau i l’harmonia que només els artistes com en Màrius i l'Antoni saben transmetre.

A mode de petit tast i perquè us feu a la idea, us adjunto el següent vídeo.


Aquesta meravella, no us la podeu perdre!!

Més endavant hi haurà més actes i activitats que us aniré recordant des d’aquest bloc. En Màrius, va estar la persona que em va introduir al teatre i que va confiar en mi i en molts/es altres companys/es, alguns/es segueixen en el món de “la faràndula” i altres, per les circumstàncies que siguin, no han continuat.Aquesta informació  la  publicada la Isabel al seu bloc http://isabelsala-apunts.blogspot.com/  jo tan sols us l’he fer arribar al Magazine.Cat.
GRÀCIES ISABEL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada