AMANIDA DE GULES ( per a tres persones)

Ingredients:Enciam al gust ( jo faig servir iceberg )
1 paquet de gules fresques ( jo poso un paquet de gules Pescanova de 250 gr.)
3 culleradesOli d'oliva verge extra
1 cullerada de vinagre d’arròs ( si no en tens posa-hi vinagre de Mòdena o un altre de molt suau)
1 culledereta rasa de sucre.

Preparació:
Neteja l’enciam.
Bat en un vol l’oli, el vinagre i el sucre. S’ha de batre molt i molt bé, aquesta és la gràcia de l’amanida. Ha de quedar un suc homogeni, tirant a blanquinós ( si hi poses el vinagre d’arròs).
Afegeix l’enciam i les gules. Barreja-ho tot. Ja es pot servir.
A vegades si em ve de gust o simplement per variar hi afegeixo dos tronquets de potes de cranc i per sofisticar-ho encara més unes quantes algues (agar-agar).
Bon profit!!

Recepta enviada per Quadern de mots per a participar al SORTEIG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada