SALTEJAT DE POLLASTRE AMB VERDURES I FIDEUS

Ingredients:
2 pits de pollastre sense os
100 g. fideus xinesos
1 prebrot vermell
1 pebrot verd
1 carbassó
1 ceba
5 cullerades de salsa de soja i 5 de vinagre de xerès
Oli d'oliva verge extra 
Sal

Elaboració:
Saleu els pits de pollastre i els feu en una planxa amb una mica d’oli verge. Quan s’hagi refredat, es tallen en filets prims. Talleu el pebrot i el carbassó en tires i amb la ceba en rodanxes fines passar-ho per l’oli verge molt calent (han de quedar ben fetes, cruixents). El gust de l’oli és clau en aquesta recepta!
Coure els fideus segons intruccions del paquet.
En un got d’aigua calenta amb sal(podeu posar-hi una pastilla de caldo en lloc de la sal), afegir el vinagre i la salsa de soja i coure a foc viu.
Posar les verdures, el pollastre i els fideus en una paella gran i abocar-hi la salsa per escalfar-ho tot plegat.

Recepta enviada per Inès R. V. per a participar al SORTEIG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada