BONDATS DEL VINAGRE

Encara que no ho creguin, el vinagre, té més de 1.000 usos i gairebé totes les vegades és més efectiu que qualsevol producte comercial i molt més barat.

Sabies que el vinagre mata els polls i també pot curar la caspa? Pots utilitzar productes tòxics i cars o, pots fer servir vinagre!

Repelent de formigues. Amb un ruixador o esprai, ruixar els marcs de les portes, finestres i qualsevol camí de formigues que coneguis.

Contra els gats. Llençar un raig de vinagre farà que cap gat s'acosti a aquesta zona.

Puces a la catifa! Si creiem que tenim puces a les nostres catifa, posar un bol petit amb vinagre-hi durant la nit, l'endemà trobarem el bol amb puces mortes.

Puces a Mascotes. Si banyem a la nostra mascota amb una solució meitat aigua i meitat vinagre no quedarà ni una puça viva!

Puces a Mascotes 2. El vinagre també actua de dins cap a fora. Diluir una petita quantitat de vinagre de poma a l'aigua de la mascota provocarà que mai més se li acosti cap puça.

Gel al parabrisa. Ruixar els vidirios del cotxe amb una solució de 1 part d'aigua i 3 de vinagre i l'endemà cap tindrà gebre o gel.

Òxid. Per netejar l'òxid d'eines i cargols remullar en vinagre durant la nit.

Curar "Peu d'Atleta". Submergir els peus a la meitat aigua i meitat vinagre o passar una Isop amb aquesta solució per la part afectada (evitar les ferides) i després mantenir el més sec possible.

Controlar la caspa. Rentar el cabell amb mitja part d'aigua i mitja part de vinagre abans del condicionador.

Treure berrugues. Aplicar una loció meitat vinagre de poma i meitat glicerina cada dia fins que les berrugues desapareguin.

Taques de Transpiració. Fregar l'àrea amb vinagre blanc i després rentar normalment.

Destapar canonades. Llença un grapat de bicarbonat i després mitja tassa de vinagre. En uns minuts esbandir amb aigua calenta.

Amb aquests consells estalviareu MOLTS diners en productes químics i evitem la contaminació.

2 comentaris:

  1. hi ha algunas que ja les savia.
    gràcias pels teus consells.

    ResponElimina
  2. carai! moltes gràcies! n'hi havia que les desconeixia completament!

    ResponElimina