GALL DINDI AL WISKHY

Ingredients:
Un gall dindi de tres quilos.
Una ampolla de whisky.
Unes tires de cansalada.
Oli d'oliva.
Sal i pebre.

Preparació:
Pas 1  .- Omplir el gall dindi amb la cansalada, lligar-lo, salpebrar i possar un rajolí d'oli d'oliva.
Pas 2  .- Preescalfeu el forn a 180 graus durant 10 minuts.
Pas 3  .- Servir-se un got de whisky per fer temps.
Pas 4  .- Posar el gall dindi al forn.
Pas 5  .- Servir-se un altre got de whisky, beure-se'l i mirar el forn amb els ulls lleugerament extraviats.
Pas 6  .- Bossar el terbostat a 150 graus, grabdos i esberar vint binuts.
Pas 7  .- Servir-se un aldre vas ... o dros gots ....
Vas 8  .- Al cap d'una estrona, obro el fron par condrolar i posar un raiiiggs de gall dindi al whisky i odro de whisky a un mateix.
Baso 9  .- Donar-li la volta al gay indi i trencar-se la mà en tancar el fron, bierda, bierda .....

Passsssoo 10  .- Intentarr seeeure en una cadrira i serbirrrsse ussss> xupitosssssssss bientres passen els binuts.
Parsso 11  .- Retirar al gay indi del frooon i després, recollirrrlo del terra amb un brap, empenyent a un flat, sagata o ssimilarrr.
Faso 12  .- Romp lacrissma al reslliscar a la grasssa.
Paaasso 13  .- Indendar alsarr sense soltarr la vodella i depres de barris indendos, decidir que en el terra sesto de gollons.
Aso 14  .- Apurrra la Potellas i agosegas fins al llit it it. Dormirrrse.

Pas 15  .- L'endemà, prendre abundant cafè per l'inexplicable mal de cap, menjar-se el gall dindi fred amb un pot de maionesa i la resta del dia dedicar-lo a netejar el desastre organitzat a la cuina.

BON PROFIT!!!

5 comentaris:

  1. molt bo......ho provaré. Quant estigui sol

    ResponElimina
  2. Hola!
    L'haurem de provar.... jejeje
    Per motius que encara desconec, no puc accedir al meu compte de Blogger, per això he decidir obrir-ne una de nova i crear un nou bloc: www.edurne-zermoduz.blogspot.com
    Moltes gràcies i salut! 

    ResponElimina
  3. Jo estava agobiada perquè no puc posar comentaris a alguns blogs, però veig que alguns esteu pitjor que jo...ho sento Edurne.

    Ui, tan de menjar, em sembla que m'ha passat la gana...
    M. Roser

    ResponElimina
  4. Ummmm! Sembla bo! Puc utilitzar conyac o ginebra?

    ResponElimina