UHMMM... QUINS OUS!!!

Ingredients:

Ous durs.
Escalivada de pebrot i albergínia.
Tonyina amb oli d'oliva.
Olives farcides d'anxova.

Sal.
Allioli.


Preparació:


Peles els ous durs i els talles per la meitat.
Reserves la part de la clara, i tritures els rovells amb l'escalivada i la tonyina.(La saleu al vostre gust).
Llavors poseu a sobre de cada clara un grapat de la pasta que hem triturat.
Abans de servir cobrir-los amb allioli i posar-hi a sobre de cada ou una tireta de pebrot roig i una oliva farcida d'anxova.

Bon profit!!!

3 comentaris:

  1. Això pinta molt bé.......ja se sap que ous i pebrots han d'anar sempre junts

    ResponElimina
  2. Me l'apunte que tinc molt poca gràcia per a la cuina.

    Mil gràcies

    ResponElimina
  3. Doncs si que té bona pinta i sembla fàcil de fer, vaig a trossar-me el davantal...
    Petons una mica untats,
    M. Roser

    ResponElimina