Ingredients:
Ous durs.
Escalivada de pebrot i albergínia.
Tonyina amb oli d'oliva.
Olives farcides d'anxova.
Sal.
Allioli.
Preparació:
Peles els ous durs i els talles per la meitat.
Reserves la part de la clara, i tritures els rovells amb l'escalivada i la tonyina.(La saleu al vostre gust).
Llavors poseu a sobre de cada clara un grapat de la pasta que hem triturat.
Abans de servir cobrir-los amb allioli i posar-hi a sobre de cada ou una tireta de pebrot roig i una oliva farcida d'anxova.
Bon profit!!!
Ous durs.
Escalivada de pebrot i albergínia.
Tonyina amb oli d'oliva.
Olives farcides d'anxova.
Sal.
Allioli.
Preparació:
Peles els ous durs i els talles per la meitat.
Reserves la part de la clara, i tritures els rovells amb l'escalivada i la tonyina.(La saleu al vostre gust).
Llavors poseu a sobre de cada clara un grapat de la pasta que hem triturat.
Abans de servir cobrir-los amb allioli i posar-hi a sobre de cada ou una tireta de pebrot roig i una oliva farcida d'anxova.
Bon profit!!!
Això pinta molt bé.......ja se sap que ous i pebrots han d'anar sempre junts
ResponEliminaMe l'apunte que tinc molt poca gràcia per a la cuina.
ResponEliminaMil gràcies
Doncs si que té bona pinta i sembla fàcil de fer, vaig a trossar-me el davantal...
ResponEliminaPetons una mica untats,
M. Roser