SENSE SEXE... ANSIETAT I DEPRESSIÓ

Segons l'American Heart Association, la mancança de sexe comporta conseqüències negatives ja que sovint es relaciona amb ansietat i depressió.

També és normal pensar que practicar sexe implica un major risc per a les persones que pateixen o han patit una malaltia cardiovascular. Però ara diuen que no és així.

Aquests experts argumenten que la probabilitat de patir afeccions cardíaques, com dolors al pit o atacs de cor, és reduïda en el lapse de temps que dura una trobada eròtica.
Els pacients amb una malaltia cardiovascular estable poden tenir relacions sexuals sense que això suposi un risc per a la seva salut. Segon ells l'activitat sexual aporta una major qualitat de vida a persones que pateixen alguna malaltia cardiovascular, i a les seves parelles.
Tot i això, diuen que el pacient que pateix una malaltia cardíaca severa i que presenta símptomes fins i tot en repòs, pot ser raonable que ajorni la seva activitat sexual fins que estigui avaluat i estabilitzat", però tots els demès ja sabeu... no perdeu la pràctica que és mol mol saludable ;))

5 comentaris:

  1. vaja....i si s'ha d'incrementar la pràctica per estar més preparat....és fa, tot sigui per la salut.
    No trencaré la prescripció mentre hi hagi medecina.

    ResponElimina
  2. Els metges per dir,diuan tantes coses.

    ResponElimina
  3. No sé si hi estic massa d'acord , ja que conec persones "molt practicants", que estan bastant neuròtics...cada persona és un món.
    Bon diumenge,
    M. Roser

    ResponElimina
  4. Suposo que tenen raó... però a més de quantitat també hi ha d'haver qualitat...

    ResponElimina