TRUFES DE XOCOLATA

Aquest mati m’he aixecat amb ganes d’alguna cosa dolça, per tant us ensenyaré com faig  les trufes, a veure si les proveu i hem dieu si us han agradat.

Ingredients:

4 Rovells d’ou
6 Cullerades soperes de sucre
200gr. Margarina.
400gr. Xocolata amb pols.
2 Cullerades soperes de Nescafe.
4 Cullerades soperes de conyac.
Fideus de xocolata.

Elaboració:

Barregem, els ous amb el sucre, el conyac i el nescafe, remenarem tota l’estona que faci falta per desfer el sucre i el nescafe, ja que si no, trobaríem la textura del sucre al menjar la trufa i no queda tant bona.

Un cop esta tot ven desfet, incorporarem la margarina i la xocolata amb pols, de manera que quedi una pasta homogènia, si veiem que no queda prou espessa s’hi pot afegir xocolata.

Posarem la massa al congelador una estona perquè s’acabi d’endurir i així la puguem treballar alhora de fer les boles de xocolata.

Com he dit, un cop la massa es ven freda, farem una bola i la passarem pels fideus de xocolata que quedi ven coberta, llavors l’introduirem en una capsula com la de les magdalenes però de mida petita, hi així anirem fen fins acabar la massa de les trufes.

Conservar-les al congelador i treure-les una estona abans de servir-les.

3 comentaris:

  1. M'agraden les trufes i m'agrada la cuina i la pastisseria

    ho probaré i ja et diré el què

    ResponElimina
  2. La boca se me hace agua,uhmmm!!!!

    ResponElimina