Ingredients:
1 Tassa d’ametlles crues amb pel.
1 Tassa de sucre
1/2 Tassa d’aigua
Elaboració:
En una paella una mica gran, poseu-hi les ametlles, el sucre i l’aigua.
Un cop al foc deixeu que bulli uns minuts, fins que el sucre comenci a fer bombolles espesses, llavors traieu-la del foc i aneu remenant sense parar, fins que el sucre es separi com si fos pols i les ametlles siguin blanquinoses.
En aquest punt, torneu a posar-la al foc, suau i continueu remenant fins que el sucre comenci a fer-se caramel, seguiu remenant fins que les ametlles quedin embolicades amb caramel.
Aboqueu-les damunt del marbre de la cuina i espereu que es refredin per embassar-les.
Són un acompanyament molt dolç per a les tertúlies amb amics o familiars.
Molt bona recepta!!!
ResponEliminaI es que son molt bones sobretot si estàn fetes amb ametlles de la terra :-)
Petons
Tens tota la raó Dolorss.
ResponEliminaSalut.
Ummmmmmmmmmm!
ResponElimina