PARTICIPA I GUANYA!!!

Hola!!!
Com ja us vaig avançar, continuarem amb els regalets. La vegada anterior vaig sortejar les galetes gentilesa de Dream Cookies, les quals van fer cap a Tarragona, se suposa que devien estar boníssimes ja que la Isa no ens en va comentar res!

El regal d’aquest sorteig és de primera qualitat, ens la cedit Vilà Molí d’oli S.L. una almàssera familiar, fundada per D. Benito Vilà a l’any 1942, actualment la tercera generació porta les rendes de negoci.
Ubicada en el cor de la comarca de les Garrigues a la província de Lleida i situada al vell mig de les Garrigues, fa més de 65 anys que elabora, a partir de l’oliva arbequina, un magnífic oli verge extra, component bàsic d’una alimentació Mediterrània sana.
Envasen el producte exclusivament, una vegada feta la comanda, per garantir totes les qualitats de l’oli d’oliva i altres característiques organolèptiques.
Aquest cop ens en ha envasat una garrafa de 2 litres d’oli d’oliva verge extra de categoria superior, 100% oliva arbequina, per què la persona agraciada en el sorteig, el pugui degustar.



Bases del sorteig:

1.- Ser seguidor o fer-vos seguidors del Magazine.Cat, deixar un comentari en aquesta entrada amb les dades següents:
Nom e inicials dels cognoms. Si teniu bloc podeu posar el vostre pseudònim i adreça de la pàgina en comptes del nom i cognoms. Els comentaris anònims no es tindran en compte i tampoc s'acceptaran comentaris duplicats (mateix mail amb noms diferents o a l’inrevés).
- Lloc de residencia (només poden participar residents a Espanya.).
- Correu electrònic. Si no voleu que es vegi el correu electrònic al comentari per qüestió de privacitat no i a problema, l’envieu a magazine.cat@gmail.com no es publicarà. Però el necessito per posar-me en contacte amb vosaltres en cas de ser guanyadors.
Recordeu d'afegir totes les dades que es demanen, si no és així la inscripció quedarà anul·lada !!!!!
Amb aquest comentari (un per nick / bloc / e-mail) automàticament aconseguireu un número per participar, que publicaré al davall d’aquests post.

2.- Si teniu un bloc i anuncieu el sorteig en ell amb una entrada a la barra lateral, (fins al dia 22/03/2011). Fantàstic!!! Així participarà més gent i serà més divertit. Podeu agafar la fotografia del lateral per enllaçar a http://magazinecat.blogspot.com/2011/02/participa-i-guanya.html. D'aquesta manera, rebreu dos nombres més i tindreu més oportunitats. Si us plau, indiqueu-me en el comentari que posareu l’enllaç al concurs!!!!!!! Passaré pels vostres blogs.

3.- Per aconseguir tres números més us ho tindreu que currar una mica, envieu una recepta en la que un dels ingredients sigui l’oli d’oliva verge extra. La recepta  es publicarà en la secció de receptes del Magazine.Cat dient qui l’ha envida.

4.- Només poden participar residents a Espanya. Ho sento pels seguidors estrangers. El tema de les duanes és molt complicat sobretot si es tracta de declarar líquids (com és el cas).

5.- La data límit per apuntar-vos és el 22 de març del 2011 a les 24:00 hores.

Un cop esgotada la data de inscripció es farà el sorteig mitjanant el generador de nombres random, desprès s’avisarà i es publicarà el nom del guanyador.


Us be de gust participar-hi? ...Animeu-vos.


LLISTA DEL SORTEIG

1 __ Garbi24 _____Girona
Nº 2 __ _MeiA_ _____ Manlleu
Nº 3 __ _MeiA_ _____ Manlleu
Nº 4 __ _MeiA_ _____ Manlleu
Nº 5 __ M. Roser A. V. _____ Esplugues de Llobregat
Nº 6 __ M. Roser A. V. _____ Esplugues de Llobregat
Nº 7 __ M. Roser A. V. _____ Esplugues de Llobregat
Nº 8 __ M. Roser A. V. _____ Esplugues de Llobregat
Nº 9 __ _MeiA_ _____ Manlleu
Nº 10 __ _MeiA_ _____ Manlleu
Nº 11 __ _MeiA_ _____ Manlleu
Nº 12 __ Isabel _____ Lleida
Nº 13 __ Isabel _____ Lleida
Nº 14 __ Isabel _____ Lleida
Nº 15 __ Isabel _____ Lleida
Nº 16 __ Isabel _____ Lleida
Nº 17 __ Isabel _____ Lleida
Nº 18 __ Jaume P. _____ Mollerussa
Nº 19 __ Jaume P. _____ Mollerussa
Nº 20 __ Jaume P. _____ Mollerussa
Nº 21 __ Jaume P. _____ Mollerussa
Nº 22 __ Jaume P. _____ Mollerussa
Nº 23 __ Jaume P. _____ Mollerussa
Nº 24 __ Marga _____ Barcelona
Nº 25 __ Marga _____ Barcelona
Nº 26 __ Marga _____ Barcelona
Nº 27 __ Inès R. V. _____ Sabadell
Nº 28 __ Inès R. V. _____ Sabadell
Nº 29 __ Inès R. V. _____ Sabadell
Nº 30 __ Inès R. V. _____ Sabadell
Nº 31 __ Àlvaro _____ Caldes de Malavella
Nº 32 __ Àlvaro _____ Caldes de Malavella
Nº 33 __ Àlvaro _____ Caldes de Malavella
Nº 34 __ Àlvaro _____ Caldes de Malavella
Nº 35 __ Àlvaro _____ Caldes de Malavella
Nº 36 __ Àlvaro _____ Caldes de Malavella
Nº 37 __ Quadern de mots _____ Sant Quirze del vallès
Nº 38 __ Quadern de mots _____ Sant Quirze del vallès
Nº 39 __ Quadern de mots _____ Sant Quirze del vallès
Nº 40 __ Quadern de mots _____ Sant Quirze del vallès

24 comentaris:

  1. garbi24 vol participar des de Girona i amb el correu garbi.24@gmail.com.
    Pensaré que fer amb la recepte...a veure que se'm acut

    ResponElimina
  2. Molt be Garbi24, ets el primer participant tens el Nº 1, si t’animes a penjar el cartell del sorteig al teu bloc o envies la recepta com dius, podràs optar a més números, ja em diràs, animat, tindràs més possibilitats.

    Gràcies per participar i molta sort.

    ResponElimina
  3. Jo també m'apunto a participar-hi!!!

    Sóc la Meia de Manlleu (Bcn), i el meu mail és:
    mireia_ff@hotmail.com

    Un petonet!

    ResponElimina
  4. Aiiii! perdona, m'en descuidava! penjaré un enllaç al lateral del meu bloc!!!

    http://meiawi.blogspot.com/


    ;)
    (ara m'hi poso!)

    ResponElimina
  5. _MeiA_, tens el Nº 2, i el Nº3 i el Nº 4 per penjar el cartell al teu bloc, recorda que si envies una recepta en la qual un dels ingredients sigui l’oli d’oliva verge extra, podràs optar a més números, ja em diràs, animat, tindràs més possibilitats.

    Gràcies per participar i molta sort.

    ResponElimina
  6. Jo també i vull participar des de Esplugues de LL. i des del meu blog Petiteses. No sé si sabré posar-ho al lateral del blog...
    A casa gastem oli d'oliva verge gairebé per tot, així que les receptes poden ser tant senzillaes com:
    *Pa, tomàquet, oli doliva verge i un polsim de sal.
    *Pa ,oli d'oliva verge i sucre.
    *Una bona amanida on hi podeu posar el què us agradi, una mica de
    sal i un bon raig d'oli d'oliva verge.
    Una abraçada,
    M. Roser

    ResponElimina
  7. M. Roser A. V., tens el Nº 5, i el Nº6, el Nº 7 i el Nº8 per enviar la recepta, la idea era que fos una mica més elaborada però la dono per valida, gràcies per enviar el correu amb l’e-mail, recorda que si aconsegueixes posar l’enllaç al teu bloc, podràs optar a més números, ja em diràs, si ho aconsegueixes, animat, tindràs més possibilitats.

    Gràcies per participar i molta sort.

    ResponElimina
  8. Aqui va una recepta boníssima i mooooolt fàcil de fer.

    Tortada

    1 iogurt.
    2 gots de sucre (mesura del iogurt)
    3 gots de farina (mesura del iogurt)
    1/2 got d'oli d'oliva verge extra (mesura del iogurt)
    3 ous
    Ratlladura de llimona
    1 sobre de llevadura

    Batir-ho tot.
    Precalentar el forn a 250º.
    Posar la massa líquida a un motlle.
    Tot seguit posar-ho al forn uns 25-30 minuts a 180º.


    Un cop fred es pot decorar com es vulgui.


    ;-)

    ResponElimina
  9. TORTADA.
    Recepta enviada per la _MeiA_ amb la qual obté el Nº 9 el Nº10 i el Nº11 per participar al sorteig de 2 litres d’oli.
    Molt bé has aconseguit tots els punts possibles, gràcies per participar i sort!
    La recepta molt bona i si afegeixes a la pasta trossets de poma, veuràs que bé queda també.

    ResponElimina
  10. Bon dia, Magazine.Cat!
    Bé, com que m'agrada molt l'oli d'olives arbequines de les Garrigues, m'he decidit a participar. Ja he enganyat als meus "dos" blocs la fotografia del sorteig per fer-ne la màxima difusió possible. No deixo cap adreça de correu electrònic perquè em pots trobar als blocs i, tan aviat com pugui, et faré arribar una recepta on s'inclogui com a ingredient l'oli d'oliva.
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
  11. Isabel de Lleida, ja t’esperava, feia dies no sabia res de tu, tens el Nº 12, i el Nº13, i el Nº 14 per l’enllaç al teus blocs, espero la teva recepta.

    Gràcies per participar i molta sort.

    ResponElimina
  12. No hi ha com l'oli de Les Garrigues (el millor del món!!!)
    A veure si tinc sort i em toca la garrafa. Podré fer moltes torrades ben sucades!!!
    El meu nom és Jaume Pubill i tinc un blog que es diu A PEU i que us convido a visitar blogs.avui.cat/jaumepubill/

    Miraré de posar el logo al meu blog i aquí us envio una recepta ben típica del Pla d' Urgell on visc: sol les orelletes, que si es fan amb un bon oli d'oliva surten exquisides. Heus ací la recepta de les ORELLETES:

    INGREDIENTS
    1/4 de l d'oli
    4 ous
    250 g de sucre
    1/4 de l d'anís
    200 g de llet condensada
    1 sobre de llevat
    3 kg de farina
    olid'oliva abundant per fregir
    Per a la infusió:
    50 g de matafaluga
    50 g de coriandre
    1/4 de l d'aigua.
    COM FER-LES
    Per fer la massa de les orelletes, poseu en un bol els ous.
    Bateu-los, i aneu-hi afegint la resta dels ingredients, sense deixar de batre. Poseu-hi el sucre, la llet condensada, l'oli, l'anís, i una infusió de matafaluga i coriandre. Quan tot això estigui ben barrejat, tireu-hi el llevat i la farina, de mica en mica, i també sense deixar de batre. Quan la massa estigui ben espessa, acabeu-la de treballar amb les mans. Deixeu-la reposar, tapada, durant 1 hora. Passat aquest temps, agafeu la massa, feu-ne boles i deixeu-les en remull amb oli. Mentrestant, poseu oli a escalfar en una cassola de fang, amb una pell de llimona. Estireu la massa sobre la taula amb una mica d'oli, doneu-li forma de crep, però a diferència de les creps, les orelletes han de quedar transparents. Quan l'oli ja estigui ben calent, traieu la pell de llimona, i comenceu a fregir-hi les orelletes. Escampeu-hi sucre al damunt quan encara estiguin calentes.
    BON Profit!!

    ResponElimina
  13. HOLA: he provat de posar la imatge al meu blog Wordpress i no he pogut. Només hi he pogut deixar l'enllaç.
    Tinc un Blog bessó a Boger i allà sí que l'he pogut posar. Si vols pots posar els dos enllaços en lloc del que t'he enviat
    A PEU
    http://jaumepubill.blogspot.com/
    A PEU
    blogs.avui.cat/jaumepubill/
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Bona l'esqueixada, tens el Nº15, Nº16 i el Nº17.

    Gràcies, molta sort.

    ResponElimina
  15. Hola Jaume Gràcies per participar, com has fet tots els passos necessaris per obtenir el màxim de punts, tens el Nº18, Nº19, Nº20, Nº21, Nº22 i Nº23, molta sort.
    Pesaré pel teu bloc a fer-te una visita fins aviat.

    ResponElimina
  16. Hola!!!

    Ja tinc posat l'anunci del sorteig al meu blog.

    Vull felicitar-te pel teu blog i agraïr-te que ens deixis participar.

    Una abraçada,
    Marga

    ResponElimina
  17. Crec que no he posat l'enllaç del meu blog,

    www.viatjesbenjaimarga.blogspot.com

    Gràcies !!!

    Marga

    ResponElimina
  18. Marga, tens el Nº 24, i el Nº25 i el Nº 26 per penjar el cartell al teu bloc, recorda que si envies una recepta en la qual un dels ingredients sigui l’oli d’oliva verge extra, podràs optar a més números, ja em diràs, animat, tindràs més possibilitats.

    Gràcies per participar i molta sort.

    ResponElimina
  19. Inès R. V. (Sabadell, Barcelona)
    seniros@gmail.com
    Aqui va la meva recepta.
    Saltejat de pollastre amb verdures i fideus.

    2 pits de pollastre sense os
    100 g. fideus xinesos
    1 prebrot vermell
    1 pebrot verd
    1 carbassó
    1 ceba
    5 cullerades de salsa de soja i 5 de vinagre de xerès
    Oli verge
    Sal

    Saleu els pits de pollastre i els feu en una planxa amb una mica d’oli verge. Quan s’hagi refredat, es tallen en filets prims. Talleu el pebrot i el carbassó en tires i amb la ceba en rodanxes fines passar-ho per l’oli verge molt calent (han de quedar ben fetes, cruixents). El gust de l’oli és clau en aquesta recepta!
    Coure els fideus segons intruccions del paquet.
    En un got d’aigua calenta amb sal(podeu posar-hi una pastilla de caldo en lloc de la sal), afegir el vinagre i la salsa de soja i coure a foc viu.

    Posar les verdures, el pollastre i els fideus en una paella gran i abocar-hi la salsa per escalfar-ho tot plegat.

    ResponElimina
  20. M'agradaria participar-hi!!!

    Em dic Álvaro, sóc de Caldes de Malavella (Girona), el meu blog és http://no-me-cogereis-vivo.blogspot.com/ i el meu correu és no.me.cogereis.vivo@hotmail.com

    Ja us he enllaçat en el meu blog, posant-hi la imatge i el link, i aquí us deixo una recepta:


    Magdalenes

    2 ous
    1 got de llet
    1/2 got d'oli d'oliva extra
    1/2 sobre de llevadura
    200g de sucre
    250g de farina

    Batir-ho tot.
    Omplir els motlles per a magdalenes i posar-ho al forn uns 30 minuts a 180º

    ResponElimina
  21. Inès R. V. tens el Nº 27, i el Nº28, el Nº 29 i el Nº30 per enviar la recepta, recorda que si decideixes possar l’enllaç al teu bloc, podràs optar a més números, ja em diràs, animat, tindràs més possibilitats.

    Gràcies per participar i molta sort.

    ResponElimina
  22. Hola Àlvaro gràcies per participar, com has fet tots els passos necessaris per obtenir el màxim de punts, tens el Nº31, Nº32, Nº33, Nº34, Nº35 i Nº36, molta sort..

    ResponElimina
  23. Hola, aquí us envio una recepta fàcil fàcil i bona bona

    AMANIDA DE GULES ( per a tres persones)
    Ingredients
    Enciam al gust ( jo faig servir iceberg )
    1 paquet de gules fresques ( jo poso un paquet de gules Perscanova de 250 gr.)
    3 cullerades d’oli d’oliva verge
    1 cullerada de vinagre d’arròs ( si no en tens posa-hi vinagre de Mòdena o un altre de molt suau)
    1 culledereta rasa de sucre.

    Preparació
    Neteja l’enciam.
    Bat en un vol l’oli, el vinagre i el sucre. S’ha de batre molt i molt bé, aquesta és la gràcia de l’amanida. Ha de quedar un suc homogeni, tirant a blanquinós ( si hi poses el vinagre d’arròs).
    Afegeix l’enciam i les gules. Barreja-ho tot. Ja es pot servir.
    A vegades si em ve de gust o simplement per variar hi afegeixo dos tronquets de potes de cranc i per sofisticar-ho encara més unes quantes algues (agar-agar).
    Bon profit!!

    Carme Quadern de mots
    AMANIDA DE GULES ( per a tres persones)
    Ingredients
    Enciam al gust ( jo faig servir iceberg )
    1 paquet de gules fresques ( jo poso un paquet de gules Perscanova de 250 gr.)
    3 cullerades d’oli d’oliva verge
    1 cullerada de vinagre d’arròs ( si no en tens posa-hi vinagre de Mòdena o un altre de molt suau)
    1 culledereta rasa de sucre.

    Preparació
    Neteja l’enciam.
    Bat en un vol l’oli, el vinagre i el sucre. S’ha de batre molt i molt bé, aquesta és la gràcia de l’amanida. Ha de quedar un suc homogeni, tirant a blanquinós ( si hi poses el vinagre d’arròs).
    Afegeix l’enciam i les gules. Barreja-ho tot. Ja es pot servir.
    A vegades si em ve de gust o simplement per variar hi afegeixo dos tronquets de potes de cranc i per sofisticar-ho encara més unes quantes algues (agar-agar).
    Bon profit!!

    Carme Quadern de mots
    http://quaderndemots.blogspot.com/
    quaderndemots@gmail.com

    ResponElimina
  24. Quadern de mots tens el Nº 37, i el Nº38, el Nº 39 i el Nº40 per enviar la recepta, recorda que si decideixes possar l’enllaç al teu bloc, podràs optar a més números, ja em diràs, animat, tindràs més possibilitats.

    Gràcies per participar i molta sort.

    ResponElimina