QUÈ FER AMB EL CORREU BROSSA?

Sempre que llegeixis "enviï aquest correu a deu (o qualsevol altre nombre) persones", "signa aquesta petició", "tindràs mala sort", "tindràs bona sort" o "alguna cosa graciosa apareixerà a la pantalla després que ho enviïs ", pots suposar que aquest correu té una cookie que va a rastrejar tant el teu correu com el correu de les persones a les que l'hi enviïs. L'autor original del correu està rebent una còpia cada vegada que el correu es reenvia. Aquestes còpies li permeten fer-se amb una llista de "correus actius" per enviar correu brossa a ells mateixos o per vendre aquestes llistes als que manen el correu brossa.

Compte amb els missatges que diuen que els reenviïs si no us fa vergonya tenir fe en Déu, Jesús, etc: són correus rastrejadors, i estan fent xantatge a costa de la teva consciència. A aquestes persones no els importa com obtenen la teva adreça de correu electrònic, sempre que l'obtinguin. També els correus que parlen de nens perduts o d'un nen amb una malaltia incurable "què sentiria si fos el seu fill" són rastrejadors de correu. ¡Ignora'ls i no els segueixis el joc!

Gairebé tots els correus que et demanen que afegiu el teu nom i el reenviïs als teus contactes són similars a aquelles cartes de fa anys en què es demanava que enviessis targetes de presentació a una nena a Florida que volia trencar el Record Guinness per haver rebut la major quantitat de targetes. Aquest engany, com gairebé tots els correus d'aquest tipus, és una forma de màrqueting per obtenir i assegurar adreces de correu per al seu benefici personal.

Ajuda't a tu mateix i EVITA afegir el seu nom (s) a aquests tipus de llista, independentment de com atractives puguin semblar-te, o que tractin de fer-te sentir culpable si no els afegeixes. Només es tracta d'obtenir la seva adreça de correu electrònic.
Tu pots creure que estàs donant suport a una bona causa. ! Això no és cert! L'únic que estàs fent és aconseguir tones de correu brossa i potser fins a un virus. A més, estàs ajudant als que envien el correu a tornar rics. No els facis més fàcil la seva feina.
A MÉS: Les peticions per correu electrònic no són acceptades pel Govern ni per cap altra entitat de l'Administració, com la Seguretat Social. Perquè una petició sigui acceptable ha de tenir una signatura autògrafa i l'adreça completa de la persona que la firma, així que això només és una pèrdua de temps i només està ajudant els que rastregen el correu electrònic.

Una altra cosa: com tractar el Tele-màrqueting (és a dir, els que criden per fer-nos alguna oferta per telèfon)?
Tres parauletes que funcionen! Les tres parauletes són: 'Esperi'm, si us plau' Si dius això i després deixes el telèfon despenjat (en lloc de penjar immediatament), cada trucada de tele-màrqueting serà tan llarga que els venedors hauran de buscar un altre mètode de vendes . Una estona llarga, quan sentis el xiulet i senyal de 'bip-bip-bip', sabràs que és moment d'anar a penjar el telèfon, i que la teva missió es va complir. Recorda: aquestes tres parauletes ajuden a eliminar les trucades indesitjades. "Esperi'm, SI US PLAU"
Has rebut una d'aquestes odioses trucades mudes? En aquests casos una màquina fa la trucada i grava l'hora a la qual la persona contesta el telèfon. Aquesta tècnica s'usa per a determinar la millor hora del dia perquè un venedor 'humà' truqui i que algú li contesti. Què pots fer després de contestar, si te n'adones que és una crida muda? Feu clic a # del telèfon 6 o 7 vegades el més ràpid possible. Això confondrà a la màquina que va marcar el teu número i el esborrarà del seu sistema. Quina pena, ja no estaràs a les seves llistes!

Ajuda amb la propaganda escombraries que arriba al correu ordinari: Quan rebis "Bitllets-anuncis" amb el teu nom, adreça, número de telèfon o qualsevol altre nombre, torna aquesta propaganda. Fes que les companyies que et manen escombraries siguin les que els tirin. Quan rebis aquestes targetes de crèdit 'pre-aprovades', no llencis el sobre de resposta. La majoria porten sobres de resposta que no requereixen segells. Els cobren aquest correu regular a les empreses que els manen. Si els tires a les escombraries no els costaria res. Fes que paguin el correu! Fins i tot, omple els sobres amb un altre correu brossa i envia’ls-hi de tornada, així pagaran més per cada sobre.
Si vols romandre anònim, vés amb compte que el teu nom no aparegui en cap propaganda que els enviïs. Fins i tot pot enviar el sobre buit, per mantenir-los amb el dubte de qui el va fer. Ells hauran de pagar el cost del correu de tota manera.
Els bancs i les targetes de crèdit estan rebent molta de la seva escombraries de retorn, però necessitem INUNDACIONS. Que rebin una dosi del seu propi remei i que sentin el que és rebre correu brossa. Amb l'avantatge addicional que ells són els que la paguen doble!

Importantissim, quan envieu correus electrònics poseu la adreça a l'apartat de CCO i borra els remitents sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada