L'AJUNTAMENT DE LLEIDA PODRIA PROHIBIR ELS GOSSOS EN ELS AUTOBUSOS PER A NO OFENDRE ELS MUSULMANS

Dues associacions islàmiques radicades a Lleida han demanat a l'Ajuntament de la ciutat que promulgui una normativa municipal per prohibir la presència de gossos tant en els autobusos urbans com en algunes zones freqüentades majoritàriament per musulmans, en ser considerats "animals impurs" per l'islam.
Aquestes associacions són les mateixes que van presentar legacions contra l'ordenança municipal que va prohibir l'ús del burca. Consideren que el consistori lleidatà ha de regular la presència de gossos a la via pública i en determinades instal.lacions municipals per "no ofendre els musulmans".

Van més enllà fins i tot en considerar que la presència al costat d'ells de "animals impurs" vulnera la llibertat religiosa i el dret dels islàmics a viure d'acord amb les prèdiques alcoràniques.
Una font de la comunitat musulmana lleidatana va anunciar una propera reunió de membres d'aquest col.lectiu amb representants de la Corporació Municipal i destaquen el fet que una reivindicació com la que proposen ja ha estat acceptada en algunes ciutats europees com Londres, on està prohibida la presència de gossos en els autobusos públics. Preguntat si permetran l'excepció amb els gossos-guies, es va mostrar rotund: "Un gos sempre és un gos".

L'origen del rebuig als gossos en l'univers islàmic es troba en els hadices (fets o dits de Mahoma recollits per altres persones que es consideren fonts fidedignes). Respecte d'això se citen dos. En el primer, Gabriel va prometre el profeta que aniria a visitar-lo, però no va ser, i més tard li va dir que els àngels no entren en una casa on hi hagi una imatge o un gos. En el segon, un tal Abdullah diu que "Al là ha ordenat matar els gossos".

Seran capaços els representants municipals de Lleida d'acceptar per un grapat de vots del que cap societat moralment sana admiría? El fons de l'assumpte és que estem tocant fons. I que la casta política i els apologistes de la multiculturalitat ens han arrossegat a aquest fons.

Crec que ens hem passat de la ratlla, estem en el nostre país i crec que haurien de respectar dels normes del país que tan amablement els te acollits, ja veuríem si a l’inrevés nosaltres estaríem tan ven cuidats com estan ells.
Que en penseu d'aquesta noticia?


7 comentaris:

  1. Només faltaria això ara!! si haguéssin de prohibir tot allò que a mi em desagrada o que em sembla "impur" anirien arreglats!

    Jo en tinc dos de gossos, i van amb mi a tot arreu... i si ells no poden entrar... jo tampoc.

    ResponElimina
  2. Això és un desastre! Aquestes coses ni s'haurien de plantejar! INDIGNANT!

    ResponElimina
  3. Això és un desastre! Aquestes coses ni s'haurien de plantejar! INDIGNANT!

    ResponElimina
  4. Aixó ja es el colmo!!!! i nosaltres tenim que aguantar que les dones vaixin en la cara tapada??????? ahir al centro de Barcelona havia unes que no mes sel veia els ulls.
    Aixó no hi ha dret ¿qui se amaga radera de la máscara?.

    ResponElimina
  5. En les primeres pàgines de "El setge de Lisboa", de José Saramago, es tracta d'això. I amb força gràcia.
    Salut, Lleida.

    ResponElimina
  6. Jo penso que quan un va a un altre país ha de respectar els seus costums, no pas a l'inrevés, i això no vol dir que s'hagin de discriminar, en absolut, però a mi em sembla bé que es proïbeixi l'us del burka. Ells sempre s'excusen amb l'Alcorà, però sovint l'interpreten d'una manera que no és la correcta. M'ha fet gràcia això dels gossos , doncs jo em pensava que no hi podien anar a l'autobús...
    Bones vacances també.
    M. Roser

    ResponElimina
  7. A Anglaterra ja hi ha zones on s'apliquen les sharies, entre d'elles, indiquen com apallissar les dones...

    Que els nostres goberns vagin possant el cul en nom de lo políticament correcte i els hi vagin pagant mesquites amb els nostres impostos.

    http://www.youtube.com/watch?v=vngHGHRarI8&feature=related

    ResponElimina