TENIM MOLT PER APRENDRE!!!


Quan veig aquestes coses és quan m'adono que, malauradament, com més tenim menys valem. Si fossim tots una mica com aquests nens el món funcionaria mil vegades millor ... El que passa que, amb el "Desenvolupament" se'ns s'atrofien altres coses .... Cada vegada m'agrada més el anunci d'Ikea ​​(no és més feliç el que menys té sinó .....).... Quanta gent hi ha que estant "podriditos" de diners, de cases de luxe, de super vacances, de ..., de ... no han esbossat un bonic somriure-com la dels nois del correu-en la seva punyetera i buida vida .....

6 comentaris:

  1. Avui, en el blog que tinc de fotos, parlava d'això, també: de somriure. I per a fer-ho no cal gran cosa. N'hi ha que obliden que el final és igual per a tothom.

    ResponElimina
  2. hi ha molta gent que no gaudeix del que té.....prefereix gaudir amb el pensament del que voldria tenir

    ResponElimina
  3. Si que tenim SI.........., impresioanat, el vaig veure per la TV , quines persones mes valentes!!!!.

    ResponElimina
  4. Si fosin tots una mica millor, el moón aniria de un altre manera. Quina valentia la de aquestes persones

    ResponElimina
  5. Hola, que tal?

    Mireu jo tembé pensso aixís.
    De vegades la felicitat es en les coses més sencilles.

    Una abraçada desde Valencia, Montserrat

    ResponElimina
  6. Mare meva, quina situació, tota una lliçó pels qui no pensen en res més que en triunfar a la vida, encara que sigui trepitjant els altres. He de confessar que he deixat que se m'escapés alguna llagrimeta...De totes maneres crec que hi ha termes mitjos, tothom hauria de tenir el necessari per viure amb dignitat.
    M. Roser

    ResponElimina