AQUEST CAP DE SETMANA EM TOCA... FESTA MAJOR

Catalunya es plena de festes i tradicions, on és mostra el sentiment, la manera de fer i sentir de la nostra gent i dels nostres pobles des de el més petit fins al més gran; un gran parc cultural a la bast de tots nosaltres.

Durarà tres dies+la vigília ;)) __tindre un amplia oferta de diversió.

Aquesta nit i ha sopar popular amb llonganissa i botifarra, tot seguit per fer baixar el sopar correfocs, desprès continuarem fins que surti el sol amb la discomòbil, a tot això li afegeixo uns traguets de bon vi i ja no serviré per res més el que resta de festa major, ja, ja, ja...

Durant els dies següents hi a la professor, amb l’ofrena de flors a Sant Joan patró del poble, dinar popular i concert...per fer la migdiadeta desprès del cigaló.

Partits de futbol sala, recorregut de caça, com s’anomena ara al tir al plat, inflables i tallers infantils, campionats de bitlles, de botifarra, de WII, de futbolí, com ja veieu per a tots els gustos.

No oblidem els balls de tarda i els balls de nit; amb un altre sopar de germanor l’últim dia que va acompanyat del ball del fanalet, el ball del barret, el ball de rams i el ball de l’escombra, amb batalla de confeti i xocolatada a la matinada, buf, ja no puc més, crec que ja estic cansada nomes de escriureu, que hi farem.

Amb el vostre permís hem vaig a empolainar que falten poques hores. :))

5 comentaris:

  1. Que tho passis molt bé, jo men vaig demá de Girona a veure les flors, que es una preciositat.

    Bon fi de semana.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. veig que no cal patir fins al proper dia de feina.......

    ResponElimina
  3. Que tingueu una bona Festa Major. Ja veig que heu previst el ball de l'escombra, el del fanalet, el ball de rams, tot molt tradicional i divertit. Però segurament no teniu un envelat com els d'abans...
    Vigileu les trepitjades!!!
    M: Roser

    ResponElimina
  4. Ah! això sí, en una festa major cal anat-hi ben abillat

    amunt i crits!

    ResponElimina
  5. Això de Girona ho tinc també pendent de fer, però aquest cap de setmana seré també compartint tips, balls i demés amb magazine.

    ResponElimina