EL NOSTRE COS ÉS MOLT INTEL·LIGENT...


El nostre cos és molt intel·ligent i està més connectat del que pensem. Moltes vegades quan ens fa mal o molesta alguna cosa ataquem l'afecció localment amb un còctel de medicaments, sense saber que hi ha solucions molt més simples, i no per això, menys eficaços.

Per això, et faig arribar una sèrie de coses de les que no tenies ni idea sobre del teu cos, i que et podrien ser d'utilitat en els moments menys inesperats ... A més, no afecten la teva economia.

1. Si et pica la gola, Rasca't l'oïda: En pressionar els nervis de l'orella, es genera un reflex immediat en la gola que produeix espasmes i alleuja la molèstia.

2. Per escoltar millor utilitza només un sentit: Si estàs en una discoteca i no sents bé el que et diuen, gira el teu cap i usa només la teva oïda dret, ja que aquest distingeix millor les converses, mentre l'esquerre identifica millor les cançons que sonen sota .

3. Per aguantar les ganes d'anar al bany pensa en sexe: Quan no resisteixes les ganes d'orinar i no tens un bany a prop, pensa en sexe. Això entreté al teu cervell i l'estrès disminueix.

4. Tossir mentre et vacunen redueix el dolor: Un grup de científics alemanys va descobrir que si toses al moment que  t'injecten, s'augmenta la pressió en el pit i en l'espina dorsal, el que inhibeix els conductors de dolor de la medul·la.

5. Si tens el nas tapat, pressiona el teu paladar i la part superior del nas: Toca el paladar amb la llengua fortament i amb un dit subjecta el nas sota les celles. Això permet que les secrecions es moguin i puguis respirar.

6. Quan tinguis acidesa dorm sobre el teu costat esquerre: Això permet crear un angle entre l'estómac i l'esòfag perquè els àcids no puguin passar a la gola.

7. Quan et faci mal un queixal frega un gel a la teva mà: Has de passar el tros de gel per la zona en forma de "V" que es i a entre el dit polze i l'índex per la part contrària a la palma. Això redueix en un 50% el dolor, ja que aquest sector està connectat als receptors de dolor de la cara.

8. Quan et cremis, pressiona la ferida amb un dit: Després de netejar la zona afectada, fes pressió amb la mà a la cremada, ja que això permet tornar a la temperatura inicial i evita l'aparició de butllofes.

9. Quan estiguis ebri, recolza la mà sobre una taula o superfície estable: Si fas això, el teu cervell recobrarà la sensació d'equilibri i evitaràs que tot giri al teu voltant.

10. Al córrer, respira quan recolzis el peu esquerre: Això evitarà que sentis picor al pit, ja que si respires quan dónes suport el peu dret causes pressió en el fetge.
11. Si et sagna el nas, fes pressió amb el dit: Si et tires enrere pots ofegar amb la teva sang, així que el millor és prémer amb el teu dit el costat del nas en què tens l'hemorràgia.

12. Per controlar els batecs cardíacs quan estiguis nerviosa: Posa el dit polze a la boca i bufa, això ajudarà a que el teu cor deixi de bategar tan ràpid a partir de la respiració.

13. Per alleujar el mal de cap quan prens aigua molt gelada: Al beure alguna cosa molt congelat, el paladar es refreda i el cervell ho interpreta. Per això has de posar la teva llengua sobre el paladar perquè torni a la seva temperatura normal.

14. Prevé la manca de visió quan estàs davant del PC: Quan poses la teva vista en un objecte proper com un ordinador, la vista es cansa i falla. Per a això, tanca els ulls, contreu el cos i aguanta la respiració per un moment. Després relaxa tot. Sant remei.

15. Desperta a les teves mans i peus adormits movent el teu cap: Quan se't dormi un braç o la mà, gira el teu cap d'un costat a un altre i veuràs com la sensació passa en menys d'1 minut, ja que les extremitats superiors s'adormen per pressió al coll. En tant, si és una cama o un peu, només camina uns segons.

16. Fàcil mètode per aguantar la respiració sota l'aigua: Abans de submergir-te, fes moltes respiracions ràpides i fortes per aconseguir que l'àcid de la sang desaparegui, ja que aquest últim és el que causa la sensació d'ofec.

17. Memoritza els textos en la nit: Qualsevol cosa que llegeixis abans de dormir la recordaràs amb més facilitat ...

4 comentaris:

 1. Bons remeis i consells. Gràcias.

  ResponElimina
 2. Això que no en tenim ni idea...jo quan estudiava sempre ho feia a la nit, per recordar millor les coses.
  Petons,
  M. Roser

  ResponElimina
 3. Collonut, me n'he apuntat alguns.
  El punt nº3, a l'inrevés funciona?

  amunt i crits!

  ResponElimina