CIÈNCIA BÀSICA "CANAL 33"

Excel·lent programa dels dilluns a les tres de la tarda, on un grup de científics especialistes en diversos camps han de portar a terme diferents tasques fent servir només els recursos naturals d'una àrea geogràfica determinada.



El recomano, molt interessant!
No he trobat la versió en català.

3 comentaris:

  1. No l'he vist cap dia i em sembla molt interessant, però l'anglès em balla...jo vaiser de francès. Però visualment també és interessant.
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina
  2. Hola, jo sóc fan número 1 d'aquesta sèrie. és realment apassionant. Sempre ho veig a televisió, i quan em perdo algun capítol... al web del tv3 el trobo durant una setmana des de la seva emisió.
    L'únic problema és que des del web del tv3 no me'ls deixen descarregar,per temes de copyrightc cosa que a mi m'encantaria.
    Segueixo buscant sense parar algun web des del qual em pugui descarregar totes les emissions, tot i que és un assumpte bastant difícil.
    Tot i això, per aquell que domini l'anglès, o tingui algú que li pugui fer de traductor, al youtube trobareu tots els capítols de les 2 primeres temporadores de la sèrie (tot escribint rough science)
    Agraïria si algú em pogués donar un cop de mà amb la busca d'algun web des d'on pugui descarregar tots els capítols (escribiu-me a: msb_12@hotmail.com)
    Salutacions

    ResponElimina