PATÉS EN UN MINUT


PATÉ DE PEBROTS I ANXOVES.


Ingredients:
1 llauna d'anxoves.
1 llauna petita de pebrot vermell rostit (si no, pebrot vermell rostit).
Un rovell d'ou cuit.


Preparació:
Es passa tot per la batedora i s'unta en torrades de pa.


PATE DE NOUS AMB ROQUEFORT I POMA


Ingredients:
1 Terrina de formatge Philadelphia.
1 Un tros de roquefort.
Nous picades.
1 / 2 poma àcida a trossets.


Preparació:
Es barreja tot amb una espàtula fins que quedi trossets molt petits.

5 comentaris:

  1. doncs no ha d'estar malament el resultat

    ResponElimina
  2. doncs no ha d'estar malament el resultat

    ResponElimina
  3. Que bons i sensa grasa per mo engreixar.

    ResponElimina
  4. Sempre que trobo algun post amb receptes culinàries, dic uf,NO!!!(jo sóc de pocs menjars i senzills)
    A qui tingui gana, bon profit.
    M. Roser

    ResponElimina