PATÉS EN UN MINUT
PATÉ DE PEBROTS I ANXOVES.
Ingredients:
1 llauna d'anxoves.
1 llauna petita de pebrot vermell rostit (si no, pebrot vermell rostit).
Un rovell d'ou cuit.
Preparació:
Es passa tot per la batedora i s'unta en torrades de pa.
PATE DE NOUS AMB ROQUEFORT I POMA
Ingredients:
1 Terrina de formatge Philadelphia.
1 Un tros de roquefort.
Nous picades.
1 / 2 poma àcida a trossets.
Preparació:
Es barreja tot amb una espàtula fins que quedi trossets molt petits.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
doncs no ha d'estar malament el resultat
ResponEliminadoncs no ha d'estar malament el resultat
ResponEliminaAra, em vindria ben bé de gust!
ResponEliminaQue bons i sensa grasa per mo engreixar.
ResponEliminaSempre que trobo algun post amb receptes culinàries, dic uf,NO!!!(jo sóc de pocs menjars i senzills)
ResponEliminaA qui tingui gana, bon profit.
M. Roser