ALIMENTS QUE CUREN...

MAL DE CAP
PEIX
Menjar molt peix - L'oli de peix ajuda a prevenir dolors de cap.
També consumir gingebre, el qual redueix la inflamació i el dolor.

FEBRE
IOGURT
Consumir iogurt en abundància abans de l'estació de polinització.
També consumir diàriament mel d'abella, preferentment de la qual es produeixi a la regió.

VESSAMENT CEREBRAL
TE VERD
Es pot prevenir l'acumulació de dipòsits de greix en les parets de les artèries, mitjançant el consum regular de te verd.
De fet, el te redueix la gana i evita el sobrepès.
El te verd és excel lent per al sistema immunològic.

INSOMNI
MEL DE ABELLA
La mel és un excel lent tranquilizant i sedant natural.

ASMA
CEBA
Menjar ceba ajuda a alliberar la compressió dels bronquis.

ARTRITIS
PEIX
Salmó, tonyina, verat i sardines són excel lents per prevenir l'artritis.
El peix en general, conté olis omega, que són el millor per al sistema immunològic.

ESTÓMAC REMENAT
BANANES - GINGEBRE
Les bananes aplaquen ràpidament un estómac regirat.
El gingebre cura malestars matutins i nàusees.

ESTINFECCIÓN A LA BUFETA
SUC DE NABIU
El suc àcid de nabiu controla els bacteris perjudicials.

OSSOS
PINYA
Fractures d'ossos i osteoporosi poden prevenir gràcies al manganès de la pinya.

FALTA DE MEMÒRIA
OSTIÓN
Els ostions ajuden a millorar el funcionament mental gràcies al seu alt contingut de zinc.

REFREDATS
ALL
Magnífic descongestionant dels sins nasals, a més que redueix el colesterol.

TOS
XILE PIQUÍN
Una substància similar a les que s'usa en els xarops per la tos, es troba en el xili piquín. S'ha d'usar amb moderació, ja que pot irritar l'estómac.

ÚLCERES
COL
La col conté químics que ajuden a curar úlceres, tant gàstriques com duodenals.

DIARREA
POMA, PLÀTAN
Ratllar una poma (ben rentada) amb tot i closca, deixar que s'oxidi (pren un to fosc) i llavors menjar.
El plàtan també és excel lent per a aquest patiment.

6 comentaris:

  1. i filet de vadella perquè deu anar bé?.....sort que ara amb samarreta nova hem guardaré de tots els mals....;)

    ResponElimina
  2. ho haurem de ficar a la practica ...

    ResponElimina
  3. Molt bons conseills que mols dells ja regueixo. gràcias.

    ResponElimina
  4. Veig que sou experts en aliments que curen, si hi afegim les plantes remeieres, la llita no s'acabaria.
    Sembla que tothom està d'acord en que és millor utilitzar la medecina natural, però no som conseqüents... veig que les farmàcies sempre estan plenes...
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina
  5. La cosa està en menjar una mica de tot, està clar
    fins i tot una mica de verdureta, uf!

    ResponElimina
  6. Garbi, el filet de vedella pels cops de punys... com a l'Oest...

    ResponElimina