PROSTITUCIÓ A LES CARRETERES

Pel que veig la senyal ja
existeix en algun lloc.
Durant aquesta setmana, s'ha sentit dir que el govern català, prohibirà la prostitució a les carreteres catalanes per seguretat vial.

Navegant per la web, com és normal he trobat tot tipus d'opinions, com els que diuen que prohibirien la prostitució en tots els llocs i també els que la legalitzarien.
Fins hi tot ne trobat un, que dona una solució que ma fet riure, diu que ell no la prohibiria la prostitució a les carreteres, que nomes caldria una bona senyalització, com una senyal de trafic amb un bossa dibuida avisant de la presencia de les prostitutes...ja que l'important és no tenir que fer frenades brusques.

En fi, desprès d'aquesta nota d'humor em posaré seriosa ja que crec que la prostitució a la carretera a més de ser un perill pels conductors també es un perill per aquestes pobres dones que qui sap, amb quines situacions es deuen de trobar quotidianament practicant sexe a les voreres de les carreteres. Per a mi és molt cru d'imaginar... com serà per elles!!!

Que no prohibeixin tantes coses i que hi posin solucions eficaces, que mirin pel be d'aquestes dones i que les ajudin a sortir endavant amb dignitat.

Que en penseu?

4 comentaris:

  1. a mi un client d'aquestes noies em va tallar el pas amb el seu cotxe i va estar a punt de provocar un accident a la NII a LEs mallorquines, tot per aturar-se a parlar amb elles...

    ResponElimina
  2. vista la crisi que tenim i la importància del negoci en si.....cal legalitzar-lo i controlar-lo. Qui en vulgui ser client que en sigui i qui vulgui dedicar-si que ho faci lliurament. Fora màfies i imposts cap al pais.

    ResponElimina
  3. Cada un es lliure de fer el que vulgui, pero controladas en un lloc. El diumenge passat vaig anar a La Escala i tot el tram que va de la autopista allá estaba ple, no l'havia vist mai. No m'agrada gens.

    ResponElimina
  4. I un que posés: Attenzione. Joana Ortega.
    I perdoneu-me la grolleria, però és que ho havia de dir.
    Una abraçada.

    ResponElimina