PER ADULTS CONTEMPORANIS PSEUDO-INTEL-NEURO-HIPOCONDRÍACS. ÉS A DIR: NOSALTRES

Diuen que cada dia hem de menjar una poma pel ferro i un plàtan, pel potassi. També una taronja, per a la vitamina C, mig meló per a millorar la digestió i una tassa de te verd sense sucre, per prevenir la diabetis.

Tots els dies cal prendre dos litres d'aigua (sí, i després pixar-los, que porta com el doble del temps que va portar prendre-se'ls). Tots els dies cal prendre un Activia o un Iogurt per tenir 'L. Cassei Inmunitas ', que ningú sap què merda és, però sembla que si no et prens un milió i mig cada dia, comences a veure la gent com borrosa.

Cada dia una aspirina, per prevenir els infarts, més un got de vi negre, per el mateix. I un altre de blanc, per al sistema nerviós. I un de cervesa, que ja no recordo per què era. Si t'ho prens tot junt, per més que et doni un vessament aquí mateix, no et preocupis doncs probablement ni t'assabentis.

Tots els dies cal menjar fibra. Molta, moltíssima fibra, fins que aconsegueixis defecar un suèter. Cal fer entre quatre i sis menjars diàries, lleugers, sense oblidar-te de mastegar cent vegades cada mos. Fent un petit càlcul, només en menjar se't van com cinc horetes. Ah, després de cada menjar cal rentar-se les dents, és a dir: després de l'Activia i la fibra les dents, després de la poma les dents, després del plàtan les dents. i així mentre tinguis dents, sense oblidar passar-te el fil dental, massatges de genives, glops, glopeigs. Millor amplia el bany i fica l'equip de música, perquè entre l'aigua, la fibra i les dents, et passaràs aquí diverses hores al dia.

Cal dormir vuit hores i treballar altres vuit, més les cinc que emprem a menjar, vint-iu. Et queden tres, sempre que no tinguis algun imprevist. Segons les estadístiques, veiem tres hores diàries de televisió. Bé, ja no pots perquè tots els dies cal caminar almenys mitja hora (per experiència als 15 minuts torna, si no la mitja hora se't fa una).

I cal cuidar les amistats perquè són com una planta: cal regar cada dia. I quan et vas de vacances també, suposo. A més, cal estar ben informat, així que cal llegir almenys dos diaris i algun article de revista, per contrastar la informació. Ah, cal tenir sexe tots els dies, però sense caure en la rutina: cal ser innovador, creatiu, renovar la seducció. Això porta el seu temps. I ja ni parlar si és sexe tàntric!! (Per cert, sobre això et recordo: després de cada menjar cal raspallar-se les dents!).

També cal buscar temps per escombrar, rentar la roba, els plats, i no et dic si tens gos o una altra mascota. Fills?! En fi, a mi el compte em dóna unes 29 hores diàries. L'única possibilitat que se m'ocorre és fer diverses d'aquestes coses alhora, per exemple: Et dutxes amb aigua freda i amb la boca oberta, així t'empasses els 2 litres d'aigua.

Mentre surts del bany amb el raspall de dents a la boca li vas fent l'amor (tàntric) a la teva parella, que de passada mira la TV i t'explica les notícies, mentre escombres. Et queda una mà lliure? Truca als teus amics. I als teus pares!! Pren-te el vi (després de cridar als teus pares et farà falta). El meló amb la poma t'ho pot donar la teva parella mentre es menja el plàtan amb el Activia, i demà canvien. I encara sort que ja vam créixer, perquè si no hauríem de prendre'ns un Danonino Extra Calci cada dia.

Úuuuf! Però si et queden 2 minuts, per llegir això (que cal mantenir als amics blocaires) mentre prens tot el que falta i que et sentarà molt bé. I ara et deixo perquè entre l'iogurt, el mig meló, la cervesa, el primer litre d'aigua i el tercer menjar amb fibra del dia, ja no sé què estic fent però necessito un bany urgent. Ah, vaig a aprofitar i em porto el raspall de dents.

3 comentaris:

  1. La veritat, estic esgotat.
    Ho has explicat molt rebé.
    Ja vaig pel meló.

    ResponElimina
  2. Un post senzillament excel.lent, magazine.cat -Bravo!!!!!! :)))

    ResponElimina
  3. Estic rebentada de tan riure, jajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina