EL CAMÍ DEL REI

Alfons XIII (fins del segle XIX - principis del XX) va passar per aquí quan va obrir les reserves d'aigua de l'embassament Guadalhorce i aquest esdeveniment va donar el nom al camí: 'El Camí del Rei', és un camí aèri construït a les parets del Congost de los Gaitanes a El Chorro, que compta amb llargs trams d'una amplada de només 1 m., i fins a 400 metres de profunditat.

Desafortunadament esta tancat des de 1992 a causa del perill pel seu mal estat.

L'any 1999 i 2000, es van produir diversos accidents que van costar la vida a quatre excursionistes, de manera que la Junta d'Andalusia, per evitar més desgràcies va decidir tancar els accessos al camí, demolint la seva secció inicial a fi d'evitar el pas dels visitants.

Actualment està decretada l'imposició d'una multa de 6000€ al que circuli pel Camí del Rei.

En el seguent video, cal destacar que impressiona la forma en què s'ha fet, ja que mostra de forma real el recorregut per la muntanya, com si ho estiguessis fent tu mateix, la persona que grava el vídeo subjecta la càmera molt bé, enfocant el camí a seguir, i les vistes impressionants, d'aquesta manera l'espectador sent com si ell mateix caminés per la ruta ...

6 comentaris:

  1. Només amb el vídeo ja m'agafa vertigen!

    ResponElimina
  2. com m'agradaria fer aquesta ruta.....és una llàstima que no ho conservin i facin visites segures. Es espectacular.

    ResponElimina
  3. Hi ha coses preciosas que no sé per que motiu deixan que es perdin. Una llástima.

    ResponElimina
  4. Francament impressionant i a prova de vertigen...ai, ai que rellisco, ufffff quin ensurt!!!
    Una abraçada,
    M. Roser

    ResponElimina
  5. El vídeo no portava ni un minut i les meves mans ja estaven empapades. El meu vertígen és tan infinit com aquests penyasegats; per favor, què horrible... i què bonic!

    ResponElimina