CATALÀ SOL·LICITANT UN CRÈDIT

- Bon dia, Vinc a demanar un crèdit.
- Encantat d'atendre'l, senyor Jordi. Vegem ... Quina quantitat sol·licita

- 1 Euro.

- Com? Si us plau, senyor Jordi, no és necessari sol·licitar un crèdit per aquesta quantitat. Vostè pot retirar de qualsevol dels seus comptes. L'hi trec del seu compte corrent o de la seva llibreta estalvi?
 
- He dit que vull que em concedeixi un crèdit d'1 EURO! Si no m'ho concedeixen, cancel·lo el compte, la llibreta, el fons d'inversions i me'n vaig a un altre banc, collons!
- Oh, no, senyor Jordi, si us plau! No em mal l'interprete. Per descomptat, no tenim cap inconvenient a concedir-li el seu crèdit, faltaria més. Bé, quin termini desitja?

- Un mes.

- Un mes?
-Bé, com és un termini curt li aplicarem un interès d'un 10% i per ser vostè un dels nostres millors clients, ho deixarem en un 5% Li convé?

- Molt Bé. Com a garantia, vull deixar el Mercedes.

- El Mercedes? Però senyor Jordi! Per aquesta quantitat no cal que ens deixi una garantia. A més a més, tractant-se de vostè sobra qualsevol garantia!

- He dit que vull deixar de garantia el Mercedes! Si no m'ho accepten cancel·lo el compte i tota la resta, i em vaig a un altre banc, cony!

- Oh, no, no, senyor Jordi! Si us plau! Acceptem amb molt de gust la seva garantia, és clar que sí, pot deixar-lo al pàrquing de l'oficina. Ara, no té més que signar aquí ... Això és, molt bé senyor Jordi ... Moltes gràcies ia la seva disposició, fins aviat.

El senyor Jordi arriba a casa i es dirigeix exultant a la seva dona:

- Montserrat! Ja ens podem anar de vacances! He trobat pàrquing vigilat pel Mercedes durant un mes! I per només 1,05 EUROS!

No és que els catalans siguin agafats, SÓN UNS COMERCIANTS DE PUTA MARE!!!

3 comentaris:

  1. davant la crisi....ingeni.....bo i barat.Aquest no li passarà com a mi que vaig pagar el aparcament de Lavacolla a bcn i 24 hores abans de volar em diuen que per problemes amb l'ajuntament no el puc deixar.....però els 47 euros encara no els he vist....diuen que els haig de reclamar a Santiago de Compostela.
    Mira això fins i tot donarà per fer-ne un apunt....shhhhhhh

    ResponElimina
  2. Hahaha!! L'havia llegit, fa temps... mooolt bo :))

    ResponElimina