CHICO I RITA

Aquesta nit a les 21:50 podrem gaudir a TV3 de "Chico i Rita", nominada als oscar 2012 com a millor pel·lícula d'animació.

Una pel·lícula d'animació per a adults, dirigida per Fernando Trueba, Javier Mariscal i Tono Errando. Diuen que explica la apassionada història d'amor al llarg de més de 60 anys entre una cantant i un pianista de l'Havana. Plena de boniques imatges i amb la música del gran Bebo Valdés de fons. Un gran homenatge al jazz amb un nostàlgic recorregut pels sons musicals de Cuba.
Us deixo el tràiler per que vegeu per on van els tirs.

8 comentaris:

  1. Fantàstic el tràiler! Ahir vaig estar veient "Metropolis", més o menys a aquella mateixa hora. Un clàssic que fins ara encara no havia disfrutat.

    ResponElimina
  2. fins i tot potser farem crispetes......

    ResponElimina
  3. Em crida molt l'atenció, no ens l'haurem de deixar perdre.

    ResponElimina
  4. M'has tret el meu post, però gràcies per recordarlo, no el poden deixar de veure. I farem crispetes com diu en Garbi.

    ResponElimina
  5. No crec que avui la pugui veure, però és una de les pelis (d'animació) que valen molt la pena. Tot i que, pel què tinc entès, no ha tingut un gran èxit de públic. Qualsevol de la saga Torrente, per posar un exemple, ha fet més recaptació.
    Coses de la industria.

    ResponElimina
  6. Sembla que pinta bé, preparo les crispetes, bé jo les compro fetes...
    Petons.

    ResponElimina
  7. Aitx, que ho he entès malament, he pensat que la pel.li l'havien emès per Tv3 dijous al vespre, que és quan vaig veure "Metropolis" :)
    L'he volgut veure ("Chico & Rita") aquest vespre pel 3alacarta però... no he pogut, no es pot veure des de fora de Catalunya, snif :-(

    ResponElimina