GIN&TÒNIC D'OLI D'OLIVA VERGE EXTRA


L'oli d'oliva verge extra en els darrers mesos s'ha convertit en un dels ingredients més innovador de les cocteleries de moda a les grans ciutats.
Una versió renovada del clàssic gin & tònic, un atrevit còctel que porta: ginebra fusionada amb fruites del bosc i aromatitzada amb poma. Es serveix en una copa amb la vora escarxada en oli d'oliva verge extra.
Els barmans i els experts coctelers expliquen que l’oli d'oliva li dóna un cos diferent al còctel i afegeix una textura  que prolonga del sabor de la beguda en boca, fent-ho més durador.

6 comentaris:

  1. No havia sentit mai aixó, será cuestió de provar.

    ResponElimina
  2. L'oli d'oliva verge extra, és l'or de la cuina...

    ResponElimina
  3. s'haurà de provar.....no? camarerooooooooooooooooo!!!!!

    ResponElimina
  4. Ui, a mi el Gintònic no em va gens, l'oli d'oliva em va molt... però aquesta combinació, no sé jo...

    ResponElimina
  5. Abans de classe, un d'aquestos em faria entendre els escriptors més avantguardistes ;)

    ResponElimina
  6. vols dir que l'oli no és perquè fagi una capa protectora i l'estomac aguanti la ginebra millor... jeje

    ResponElimina