L'oli d'oliva verge extra en els darrers
mesos s'ha convertit en un dels ingredients més innovador de les cocteleries
de moda a les grans ciutats.
Una versió renovada del
clàssic gin & tònic, un atrevit còctel que porta: ginebra fusionada amb
fruites del bosc i
aromatitzada amb poma.
Es serveix en una
copa amb la vora escarxada
en oli d'oliva verge extra.
Els barmans i els experts coctelers expliquen
que l’oli d'oliva
li dóna un cos diferent al còctel i afegeix una textura que prolonga del sabor de la beguda en boca, fent-ho
més durador.
No havia sentit mai aixó, será cuestió de provar.
ResponEliminaL'oli d'oliva verge extra, és l'or de la cuina...
ResponEliminas'haurà de provar.....no? camarerooooooooooooooooo!!!!!
ResponEliminaUi, a mi el Gintònic no em va gens, l'oli d'oliva em va molt... però aquesta combinació, no sé jo...
ResponEliminaAbans de classe, un d'aquestos em faria entendre els escriptors més avantguardistes ;)
ResponEliminavols dir que l'oli no és perquè fagi una capa protectora i l'estomac aguanti la ginebra millor... jeje
ResponElimina