EL FUTUR JA ESTÀ AQUÍ...


Desprès de veure aquest vídeo, em pregunto... estem preparats pel futur si és que el podem arribar a veure?
Sempre penso que si els meus padrins aixequessin el cap i poguessin veure tot els avenços que i a és posarien les mans al cap.
Avui en dia, miro al meu pare fent servir el mòbil i no m’hagués pensat mai, que ho hagués acceptat, ells sempre diuen “jo això no ho sabre fer anar” en canvi prou que el fa servir i  esta més enganxat que jo!
Així que, no ens queda d’altra que anar adaptant-nos a les noves tecnologies si no ens volem quedar enrere.

8 comentaris:

  1. cuanta rao tens, si aixequesin el cap i no de molt anys no so creurian, en pocs anys en adelantat una barbaritat , quan compres un aparell sur un altre i aquell ja queda desfasat, es el no viure.

    ResponElimina
  2. Lo meu padrí poc abans de morir, ja fa trenta anys, em va dir: "em sap greu morir-me per tot el que em perdo", ell va néixer al 1898. L'únic que em pregunto és qui ho pagarà tota aquesta meravella, i si tindrem energia per a fer-la funcionar.

    ResponElimina
  3. NO donem l'abast a canviar aparells... tot queda obsolet molt ràpid... abans no aconseguim poder pagar tot això que surt al vídeo, hauran passat com a mínim un parell o tres de generacions. :) Jo no ho veuré segur, tampoc em teu la son no veure-ho! :)

    ResponElimina
  4. Pakiba, si que és veritat això, compres un aparell i a final d’any ja esta antiquat.

    ResponElimina
  5. Clidice, el meu fill em va preguntar que poses avui? i li vaig dir... a lo millor lo que tu veuràs en el un futur, però en aquell mateix instant si que em va passar pel cap...quin far de treballar t’hauràs de fer si ho vols. En quan a l’energia dons també, a veure de on sortirà.

    ResponElimina
  6. Carme, dons a mi si m'agradaria veureu.
    Gràcies per la visita.

    ResponElimina
  7. doncs jo cerc que al pas que anem nosaltres mateixos en podem ser usuaris d'això....l'altre tema sera poder-ho pagar..

    ResponElimina
  8. Ja tindrem feina nosaltres també per saber-ho fer anar tot això... El que m'ha agradat ha estat que el marit fes el dinar, aquest model si que el tinc antiquat... jeje

    ResponElimina