MENJAR FRUITES AMB L'ESTÓMAG BUIT

La fruita és l'aliment perfecte, requereix una mínima quantitat d'energia per a ser digerida i, en canvi, proporciona la màxima.

És l'únic aliment que fa treballar al cervell.

La fruita, és bàsicament fructosa i pot ser transformada amb facilitat en glucosa.

En la majoria de les vegades (entre un 90% i un 95%) és aigua.
Això significa que està netejant i alimentant al mateix temps.

L'únic problema amb les fruites, és que la majoria de les persones no sabem com menjar-les perquè el cos assimili els seus nutrients.

S'han de menjar les fruites sempre amb l'estómac buit.

Per què?
La raó és que les fruites, en principi, no són digerides a l'estómac, sinó digerides a l'intestí prim.

Les fruites passen ràpidament per l'estómac i van a l'intestí, on alliberen els seus sucres.

Si a l'estómac hi carn, patates o midó, les fruites queden capturades allà i comencen a fermentar.

Si prenem una fruita de postres, després de sopar i passem mala nit amb pesadesa a l'estómac i un desagradable sabor a la boca, és conseqüencia de no haver menjat adequadament.

S'ha de menjar els fruites, sempre amb l'estómac buit.

No hem d'ingerir sucs envasats en llauna o en vidre.

Per què?
La majoria de les vegades el suc és escalfat en el procés de producció i la seva estructura original es torna àcida, a més dels conservants.

Voleu fer una bona compra?

Adquireix una liquadora.
Podrà beure el suc extret amb la liquadora com si fos fruita, amb l'estómac buit.
El suc és digerit tan de pressa, que podràs prendre alguna cosa quinze o vint minuts després.

El Dr William Castell, cap de la reconeguda clínica cardiològica Framington de Massachussets, va declarar, que la fruita és el millor aliment que podem menjar per protegir contra les malalties del cor.

Les fruites tenen bioflavonoides, que eviten que la sang s'espesseixi i obstrueixi les artèries.
També enforteixen els vasos capil·lars, i aquells vasos capil·lars febles que, en molts casos, provoquen hemorràgies internes i atacs cardíacs.

Finalment, m'agradaria que sempre mantinguessis aquestes idees sobre les fruites:

Com hem de començar el dia?
Què s'ha de menjar en l'esmorzar?

Penses que és bo aixecar-te i prendre (principalment cafè i pa blanc amb mantega) aliments que et portaran el dia sencer per a ser digerits?

És clar que no ...

Necessitem algun aliment que sigui de fàcil digestió, les fruites, que el cos pot absorbir immediatament i que ajuda a netejar-lo.

En llevar-te, durant el dia, o quan ens sigui possible, hem de menjar només fruites fresques i sucs fets al moment.

Hem de mantenir aquesta idea fins, almenys, al migdia, de forma regular i quotidiana.
Com més gran sigui el temps que romanguin solament les fruites en el nostre cos, major oportunitat tindrem d'ajudar a netejar-lo.

Si comencem a canviar els nostres 'hàbits' podrem comprovar com sentirem un nou torrent de vitalitat i una energia tan intensa que no ho podrem creure.

Val la pena provar-ho durant els pròxims deu dies i notar els resultats en un mateix.

Els xinesos i els japonesos beuen te calent (de preferència te verd) durant els àpats.

Mai aigua gelada o begudes gelades; hauríem adoptar aquest hàbit.

"Els líquids gelats durant o després dels àpats, solidifiquen els components oliosos dels aliments, retardant la digestió.

Reaccionen amb els àcids digestius i seran absorbits per l'intestí més ràpid que els aliments sòlids, demarcant l'intestí i endurint els greixos, que romandran per més temps en l'intestí.

Hauríem de donar importància a un te calent després d'un àpat.

Facilita la digestió i estova els greixos per ser absorbits més ràpidament, cosa que també ajudarà a aprimar-nos.



 
Dr. Víctor Javier Chávez Sánchez 

3 comentaris:

  1. o sigui que a partir d'ara hem de començar per els postres.....

    ResponElimina
  2. Gràcias per la teva información tan util.
    Ah!!!! lo del te calen el preng cada dia.

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Molt, molt interessant, només hi afegiria que intentem comprar fruita de les nostres terres.

    ResponElimina