ESTEU TOTS CONVIDATS AL PRIMER ANIVERSARI DE MAGAZINECAT

Avui es un dia especial per a mi i el vull compartir amb tots vosaltres, sou una de les peces més importa'ns del bloc ja que sense els vostres comentaris ni la vostra presencia virtual potser ja no existiria el MagazineCat, però quan veig que el visiteu i el comenteu m'animeu a continuar, també he de confessar que des de que tinc el bloc he apres infinitat de coses noves amb tots vosaltres i a més tinc ganes d'aprendre'n moltes més, per tot aixo i més us dono les gràcies a tots.

Ara poseu-vos còmodes que us he preparat una mica de festeta virtual.

Per començar us deixo un assortit de pastissets per anar fent boca, si, si, no tingueu vergonya, el que us apeteixi, haaa i si voleu es pot repetir.
Aquí a l'esquerra trobareu el cava, ven fresquet per fer passar la dolçor del pastis...Vosaltres mateixos!!!


XIN, XIN!!!



Pels més cafeters i cafeteres, just al devall d'aquest escrit, trobareu un cafetonet o un carajillo que podreu degustar amb d'uns deliciosos bombons :)




Quina gresca que tenim muntada no?
Haaa, si algú te ganes de fer un cigarret amb el cafè, que surti fora del bloc, no se!!! al buscador per exemple, això si, que desprès torni, que aquí al davall ja comencen a bellugar l'esquelet.


Que be que ho he passat amb tots vosaltres compartim aquest moment virtual, espero repetir l'any vinent i l'altre i l'altre... amb més i més... blocaires com vosaltres, gràcies a tots!!!

17 comentaris:

  1. Uoooooo, per molts anys, magazine.cat!! Molt bo tot (trobo a faltar un te, confesso, però ara me'n proveeixo de camí, no pateixis). Ah, i m'encanta aquesta música tan alegre, chipirona!! ;)

    ResponElimina
  2. Hola, sóc la p`rimera en arribar, així segur que puc triar els bombonets. Moltíssimes felicitats i a fer-ne molts més perquè encara ets cadellet, continuarem compartint. Au, xix-xin

    ResponElimina
  3. Bueno no soc la primera,pero tampoc la última , així que me he atipat de pastisos,bombon, cava i café, i faig un fort XIN,XIN per tú. FELICITATS i que seguin molts més.

    Un fort petó.

    ResponElimina
  4. Ei moltes felicitats, gracies al bloc pasem estones molt divertides, per molts anys. Tot bonissim!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Com que sóc abstemi i tampoc no prenc cafè, em quedaré amb els pastissos, que són molt d'agrair, ja ho saps. Per molts anys!

    ResponElimina
  6. Per molts anys magazine.cat!!...apa quina festeta ;)

    ResponElimina
  7. mira....per celebrar-ho millor em posaré la samarreta que tinc de Magazine.cat i començo a endrapar fins que només em quedi un raconet per el carajillo....
    Moltes felicitats!!!! i endavant que si som aqui es perquè ens agrada ser-hi.

    ResponElimina
  8. Felicitats !! El primer any sempre és molt important. Els meus esvoletecs encara són més joves que el teu Magazine. Tots hem d’aprendre molt, i així ho anirem fent, poc a poc, post a post.
    Una abraçada, des de les meves ales de paraules.

    ResponElimina
  9. Carina? perdó? Ara resulta que sóc invisibleee :(

    ResponElimina
  10. Jo de cap als pastissos! :)

    Moltes felicitats i molt bon blogversari!

    ResponElimina
  11. Ufff, sembla que va ser ahir!!
    Felicitats!!
    Jo vull de tot una mica, Bé de café poc perquè em posa a cent, però de bombonets segur que no em podré estar de repetir...

    ResponElimina
  12. Felicitats! Veig que encara queda cava! ;)

    ResponElimina
  13. Moltes Felicitats!!. I tant que m'apunto a la festa, no es pot dir mai que no a un tall de pastís i a una copa de cava.
    Per molts anys!! :-))

    ResponElimina
  14. Ferran, pel pròxim aniversari tindre un assortit de té a punt per servir, els de la cançó alegre son Bongo Botranko un grup Tarragoní.

    Carina, ja tens raó ja encara sóc un cadellet.

    Pakiba, bon profit i jo també faig un brindis per tu.

    Isabel, que dir-te ja sap ;))

    Jordi, con ja he dit al Ferran l'any vinent també hi haurà begudes pels abstemis, es el primer aniversari i ja se sap...

    Rafael, gràcies.

    Garbi quina patxoca fas amb la samarreta ;))

    Papallona, tot arriba ja veuràs i gràcies per venir a la festa.

    Carme, els has trobat bons? Es que fan una pinta!!!

    Jomateixa, no has pogut resistir la temptació dels bombons heeee, ja sabia que t'agradarien.

    Gemma sara, aquest cava no s'acaba mai es el bo que te ;))

    McAbeu, haaaaa, que si? Tan com vulguis ;))

    ResponElimina
  15. Com que veig que la festa continúa...m'hi apunto ni que sigui a les acaballes. Si vols, t'ajudo a recollir que t'han deixat un blog!!!
    Felicitats!

    ResponElimina
  16. Queda algun pastisset per mi? Moltes felicitats, Magazine.cat! Per molts d'anys!

    ResponElimina
  17. Moltes felicitats per aquest primer any, Magazine. Avui si que hi faré una mica de forat...no sé si s'hauran acabat el bombons, perquè he arribat una mica tard. I el pastis d'aniversari? jo que volia bufar l'espelma!!!
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina